Om Sthlm Isolering AB

Allt är som förut…

Vi har bara bytt namn från Stockholms Miljöisolering AB till Sthlm Isolering AB, samma organisationsnummer, samma personal, men även ny adress, kom och besök oss på Skyttevägen 5, 18691 Vallentuna

Hls Ted & Klas med personal

Sthlm Isolering AB firade 10-årsjubileum år 2010! Grundaren Ted Lenne har en bakgrund som smed och fick upp ögonen för det här med isolering efter att ha hjälpt till med att isolera sitt första hus en sommar. Två veckor senare startade han detta företag som idag har sex personer anställda.

Med sin smidesbakgrund så tycker han att det är viktigt att själv få utveckla och bygga effektiva och hållbara isoleringsmaskiner. Vi har över 13 års erfarenhet av arbete i Stockholms län och Mälardalen och vår filosofi är att aldrig tumma på kvaliteten när det gäller isolering eller tilläggsisolering. Det innebär att vi jobbar med miljövänligt cellulosabaserat material.

”Kvalitet är aldrig en tillfällighet, utan alltid resultatet av intelligenta ansträngningar.”
John Ruskin 1819-1900

 

Vi är väldigt måna om att du som kund ska få maximal energibesparing och effekt så därför snålar vi heller aldrig med isoleringsmaterialet; hellre för mycket än för lite!